Levering

 

Det er opp til 3 virkedager leveringstid på bestillinger som er godkjent av fylkeskommunen og skal sendes med Posten og til ditt nærmeste postkontor. Elkjøp vil informere deg når pakke er klar til uthenting på nærmeste postkontor. Elkjøp vil kreve at du dekker returkostnadene dersom du ikke henter pakken på postkontoret. Å unnlate å hente pakken er ikke det samme som å benytte seg av angreretten. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, må du hente ut pakken, fylle ut angrerettskjemaet og returnere pakken til adressen som er oppgitt på skjemaet. Du har også mulighte til å levere inn maskinen på en av våre utvalgte Elkjøp-butikker.

Dersom du velger å hente ditt produkt på en av våre utvalgte Elkjøp-butikker så er leveringstiden opp til 2 virkedager fra bestillingsdato. Elkjøp vil informere deg når produktet er klart til uthenting.

Du kan velge å hente PC-en i disse Elkjøp-butikkene:

- Elkjøp Megastore Lade

- Elkjøp Stormarked Tiller

 

Vi minner om at alle bestillinger blir sendt til fylkeskommunen for godkjenning. Elkjøp vil motta ordre med en gang fylkeskommunen har godkjent bestillingen. 

Fylkeskommunen godkjenner bestillinger etter at 1. inntaket er foretatt i midten av juli.

Ved bestilling av tilbehør og du velger postpakke, blir dette levert i egen forsending. Dette vil si at du mottar 2 postpakker fra Elkjøp.


Skal du ha PC til skolestart, 16. august 2021, må du bestille innen følgende datoer:

Levert til nærmeste postkontor:    10. august 2021

Hentes i utvalgte Elkjøp-butikker:  11. august 2021